Semmire nem emlékezett a fenyegetésből

Villával tartotta sakkban a részeg a túszokat

Egy hagyományos konyhai villával a kezében kezdett vad fenyegetőzésbe egy férfi, hogy felrobbant mindenkit, ha nem árulják el volt barátnője új címét. Végül a kommandósok ártalmatlanították.

2013.04.11 08:41ma.hu

Egy teljesen szokványos asztali villával ejtette túszul az elhagyott szerelmes a volt barátnője családját az oroszországi Kabarovoszkban, azt követelve tőlük, hogy adák meg a lány új címét, ellenkező esetben megöli mindannyiukat.

Amint az austriantimes.at című osztrák hírhonlap rámutatott, a 32 éves Rashid Ozerov addigra jó néhány adag vodkán volt már túl, de arra még az alkohol mámorában is emlékezett, hogy a gáz veszélyes anyag, így a villás fenyegetőzés után megnyitotta a tűzhely összes főzőfejét és közölte, hogy mindannyiukat felrobbantja, ha nem segítenek neki. Hogy eközben ő maga is odaveszhet, azzal láthatóan nem sokat törődött.

Az egyik családtagnak azonban valahogyan sikerült felhívnia a segélyközpontot és értesíteni a hatóságokat, így hamarosan megjelent a házban a rendőrség különleges egysége és letartóztatták a csontrészeg férfit. "Egy csomó mindenre nem emlékszem, ami történt, de mindenki határozottan állítja, miket tettem, úgyhogy azt hiszem, tényleg igaznak kell lennie" - mondta utóbb a férfi, amikor sikerült annyira kijózanodnia, hogy kihallgathassák.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.