A ház falába ékelődött a luxusjárgány

Durva képek - Berepült a házba a sportkocsi

A sofőr súlyos fejsérülései miatt kritikus állapotban került kórházba, a házban alvó három ember közül viszont szerencsére senkinek sem esett baja egy hétvégi bizarr balesetben.

eleszáguldott egy Audi TT a házba, míg a lakók bent aludtak képgaléria

2013.03.25 13:34ma.hu

Kórházba került vasárnap hajnalban egy 20-as éveiben járó fiatal férfi, az első hírek szerint állapota kritikus, miután szó szerint berepült egy tűzpiros Audi TT-vel az egyik családi házba és a baleset következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett. A házban hárman tartózkodtak - épp az igazak álmát aludták - a hajnali 1:45-kor bekövetkezett baleset idején, ők nem sérültek meg, de még órákkal a baleset után is sokkos állapotban voltak, amikor látták, mi történt.

Fotó: YouTube (A galériához KATT a képre!)


Az elsődleges nyomok alapján a fiatal sofőr felszaladt a járdára, ott pedig a bokrokon, valamint az autófelhajtón álló BMW-n gellert kapva egyenesen beleszállt a ház oldalába, jó egy méter magasságban, a sövény és az autó szó szerint ugródeszkaként funkcionáltak a sportkocsinak. A környékbeliek sem akartak hinni a szemüknek, ehhez foghatót még sosem láttak - számolt be a Daily Mail című brit lap a suffolki Lowestoftban történt eset kapcsán.

Az összeroncsolódott autó eltávolítása után hozzákezdtek az épület statikai vizsgálatához, egyelőre nem tudni, mennyiben érinti a házfal stabilitását a kiütött oldalfal. Az egyik szemtanú szerint a sportkocsi anyósülésébe egy gyermekülés is volt erősítve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.