Még akkor is szunyókált, mikor rátaláltak

Autóstól aludt bele a folyóba

Teljesen váratlanul tört rá az álmosság, szó szerint félrehúzódni sem volt ideje a sofőrnek, akit nem sokkal később a mentőcsapatok húztak ki autóstól a vízből - még mindig aludt!

2013.02.14 17:29ma.hu

Az utolsó, amire emlékszik, hogy ellenállhatatlan álmosság tört rá - ezt mondta a mentésére érkező csapatnak az a 49 éves svájci sofőr, akit az autójával együtt egy sekély patakból húztak ki. Manfred Hoferre ráadásul olyan mély álom hullott, hogy még akkor is békésen szunyókált a kormánykerékre borulva, amikor a mentősök rátaláltak.

"Azt hittük, elvesztette az eszméletét, de igazából csak borzasztó mélyen aludt" - idézte az egyik rendőrségi szóvivőt az austriantimes.at című osztrák hírportál. A férfi mindazonáltal néhány törést is összeszedett a balesetben, ezeket jelenleg az egyik kórházban kezelik, a kocsi állapotáról viszont nincs hír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.