A vaskeret vonzotta be az ívet az ablakon

Villám csapott az ágyába, míg benne aludt a férfi

Villám csapott egy 75 éves férfi ágyába Szerbiában az éjszakára nyitva hagyott ablakon át, miközben a nyugdíjas békésen aludt.

2012.08.01 15:29MTI

Sinisa Cvetkovic túlélte a csapást, mert szerencséjére nem ért vasvázas ágya keretéhez, és lába, vagy keze sem érintette a padlót. A férfi, bár igen mélyen aludt, a hatalmas dörrenésre azért csak felébredt. A rázkódás miatt azt hitte, földrengés van, és csodálkozva nézte, hogy hálószobájában több helyen lángok csapnak fel.

"Az orvosok azt mondták, hogy nem esett bajom, csak némi vakolat repült a fülembe a szobám tetejéről" - idézte Cvetkovicot az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.