"Azt mondta, siessek, egy autó van a házon"

A padláson állt meg a levegőbe repülő autó

Kaszkadőröknek is dicséretére vált volna az a mutatvány, amit egy hétköznapi sofőr hajtott végre Texasban, miután elvesztette uralmát az autója fölött és egy háztetőn landolt.

2013.02.26 17:29ma.hu

Azt nem mondhatni, hogy karcolás nélkül, de a körülményekhez képest kifejezetten enyhe sérülésekkel úszta meg a balesetet egy texasi autóvezető, aki vasárnap reggel szó szerint egy háztetőn landolt az autójával. A helyszíni vizsgálat és a tanúvallomások alapján meghökkentő történet kerekedett ki, hogyan került a kocsi a tetőre.

Eszerint a helyi sajtóban meg nem nevezett férfi egyelőre ismeretlen ok miatt elveszítette az uralmát a jármű fölött, amikor be akart venni egy kanyart, a kocsi pedig egy pillanat alatt felgyorsult és a ház melletti kis töltésen lendületet kapva pördült meg a levegőben, mielőtt a tetejére borulva, forgó kerekekkel megállt a padláson. Az eset kora reggel történt, a házban lakó Susan Mistini először nem is tudta mire vélni az őt ébresztő zajt, azt hitte, valaki be akart törni a házába.

Meglepetése annál nagyobb volt, amikor percekkel később becsöngetett hozzá egy rendőr. "Azt mondta, igyekezzek, mert egy autó van a tetőn. Nem akartam hinni a fülemnek, de megismételte, hogy a tetőn" - magyarázta a nő a kamerák előtt. Egy szomszéd is csak a csikorgó gumikat hallotta, aztán hatalmas robaj következett. "Ez volt a leghangosabb zaj, amit valaha hallottam" - mondta.

A sofőrt a tűzoltók emelték ki a kocsiból és kórházba vitték, majd csörlő segítségével szedték le a kocsit a padlásról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.