Az arc legyen veled?

A Star Wars főgonosza jelent meg a kismama ultrahangján

A vizsgálóban némi zavart okozott, amikor a kismama ultrahangképén a Star Wars egyik főgonoszának, Emperor Palpatine-nak az arcmása jelent meg. Az időközben megszületett kisfiú egyelőre nem mutat gonosz jegyeket.

2013.03.11 17:14ma.hu
Fotó: Toby Large

Nem volt nehéz észrevenni a hasonlóságot, amikor a várandóssága 20. hetében Heather Large ultrahangvizsgálatra ment és a készülék képernyőjén a Star Warsból ismert Emperor Palpatine arca jelent meg. A 39 éves nő a második gyermekét várta, amikor a kontrollvizsgálaton megjelent a baljós árny. A jelenséget még félelmetesebbé teszi, hogy nemcsak egy csuklyaszerű folt látszódott a magzat feje körül, de egy másik elmosódó részlet miatt egy az egyben úgy tűnik, mintha a magzatnak karmokban végződő keze lenne.

"A helyiségben mindenki nevetett, köztük a nyolc éves lányom, Hannah és az ultrahangos nővér is" - mesélte utóbb a Toby Large, a baba apja, aki az anyához hasonlóan szintén teljesen emberi külsővel bír. "Az ultrahang végén a technikus megkérdezte, szeretnénk-e, ha a felvétel a házivideó-gyűjteményünkbe kerüljön, és mi azóta is mindig nagyon jól szórakozunk rajta" - tette hozzá a 33 éves amerikai, Illinois állambeli férfi.

A nagyközönség azonban csak most, közel egy évvel később találkozhatott a furcsa képpel, Bowie időközben már 8 hónapossá cseperedett és semmi jelét nem mutatja, hogy az univerzum főgonoszává akarna válni. A felvétel láttán a világ minden tájáról gratuláló üzenetek árasztották el a büszke szülők postaládáját, csak az anyukát zavarja egy kicsit, hogy a méhéről készült képeket bárki láthatja - jegyezte meg a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.