Életre kel az Alien?!

Sokkoló: emberi arc jelent meg a kismama hasán!

Emlékeznek még Sigourney Weaver híres sci-fi-jére, amikor egy rémisztő szörnyeteg kelt ki a kutatónő hasából? Egy angliai pár most csak remélni tudja, hogy nem válik valósággá a forgatókönyvírók fantáziája.

2013.03.08 09:26ma.hu

Képzeljék maguk elé a jelenetet, amikor szülőként a második gyermeküket várva boldogan nézegetik a kismama egyre gömbölyödő hasát, majd egyszercsak megjelenik a hasfalon átdudorodva egy tökéletes emberi arc! Ugye ijesztő? Az angliai Kilwinningben élő Karen és David McMartin is meghökkent, amikor a nő hasán "kinézett valaki", szerencsére a férje még időben észbe kapott és le is tudta fényképezni a különös alakzatot.


Szerencsére néhány másodperccel később a furcsa alakzat el is tűnt, amit valójában a baba egyik fordulásával Karen köldöke és az alatta másfél centivel lévő sebhely tett teljessé, de amikor a magzat egy újabb pózt vett fel, minden visszaállt a normális kerékvágásba. Az anya mindenesetre nem titkolja, hogy bízik benne, második gyermeke is az "aranyos" fajtából kerül ki, akárcsak nagyobbik lányuk, Chloe - adta hírül a Daily Mirror című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.