Arthur valódi őstehetség a legnagyobb filmekben

KÉPEK! Togyogó világsztár: Félévesen Rambótól az Alienig

Még csak féléves egy brit fiúcska, de anyja segítségének köszönhetően máris világsztárrá vált: az interneten havonta 50 ezren nézik meg "szereplését" a legnagyobb filmklasszikusokban.

Arthur Hammond legnagyobb jelenetei képgaléria

2011.11.11 09:29ma.hu

Még csak hat hónapos, de már igazi filmsztár, a legnagyobb klasszikusok remake-jében szerepelt a brit Arthur Hammond, és anyja elmondása szerint nagyon élvezi a felvételeket. A kezdetektől mostanáig már olyan híres mozik jelenetében tűnt fel, mint A cápa, a Rambo vagy az Amerikai szépség.

Anyja, Emily Hammond blogot is vezet fia legjobb jeleneteiről, sőt, ezekhez még a szereplőválogatást is személyesen intézi - persze átültetve mindent a babavilágba. A cápa emlékezetes jelenetében például egy tíz centis műanyag halacskától rémül halálra a fiúcska, az Alienben pedig, ami az első "szerepe" volt, egy maci bújik elő a hasából.

Az Aliennel kezdődött... (Fotó: studioarthur.co.uk - A galériához KATT a képre!)


A keresztapában is szerencsére csak egy plüsslovat dugott az ágyába a maffia elrettentésképp, a 12 dühös emberben - amit Emily fekete-fehérben, még a Henry Fonda-féle verzióban "forgatott" le - plüssállatokkal vitázik Arthur.

"Ő egy rendkívül boldog baba, és nagyon sok üzenetet kap, különösen az anyukáktól, akik aranyosnak mondják őt. Annyira fura, hogy a világ másik felén is online nézik a gyerekemet" - mondja a büszke mama. "Az emberek ismerik a filmeket és a jeleneteket, anélkül, hogy egyetlen szóra is szükség lenne" - magyarázza a blog "szűkszavúságát".

"Rengeteg ötletet kaptunk Arthur további tervezett filmjeihez. Többek közt szeretném megcsinálni vele a Van, aki forrón szereti című filmet és tervezzük a Keresztapa teljes trilógiáját is. Egy egész albumot akarok csinálni neki, hogy megnézhesse, amikor idősebb lesz. De fogalmam sincs, vajon menőnek fogja majd tartani vagy inkább zavarba jön tőle" - gondolkozott el Emily.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.