The Family Corleone

Most megtudjuk, hogy vitte Vito a Keresztapaságig

Jövőre jelenik meg a The Family Corleone című regény, amely Mario Puzo A keresztapa című nagy sikerű maffiatörténetének előzményeit mutatja be.

2011.05.05 13:38MTI

A Grand Central Publishing kiadó szerdán jelentette be, hogy a harmincas évek New Yorkjában játszódó regényt Ed Falco írja a néhai Puzo meg nem valósult forgatókönyvéből.

Puzo több mint húszmillió példányban elkelt regényéből, A keresztapából Francis Ford Coppola rendezett 1972-ben Oscar-díjas filmet.

Az író 1999-ben hunyt el, ám az utóbbi években két hivatalos folytatás is tovább gombolyította a regény történetét. A The Godfather's Return és a The Godfather's Revenge című kötetek szerzője Mark Winegardner volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.