Egy bögrével takarta a férfiasságát

Videó - Pucéran zárta ki magát a szállodai szobájából

Kínos pillanatokat élt át egy szállodai vendég, amikor anyaszült meztelenül kizárta magát a szállodai szobájából, ám mindaz semmi ahhoz képest, hogy a biztonsági kamerák mindezt rögzítették!

2013.02.28 09:29ma.hu

Ha gyűjteményt adnának ki valaha azokról a dolgokról, amiket soha, de soha nem szabad egy szállodában csinálni, akkor az alábbi videó valószínűleg az első, vagy legalábbis toplistás helyen végezne. De még mielőtt félreértenék, nem a meztelenkedésről van szó, hisz azt úgy általában véve is tiltja a közerkölcs. A tilalom úgy szól: sose lépjen ki a szállodai szobából pucéran és szobakulcs nélkül!

Egy közelebbről meg nem nevezett szállodában, valahol a Föld nevű bolygón (ebben biztosak lehetünk) egy férfi a saját kárán tanulta meg mindezt. A hotel biztonsági kamerái ráadásul rögzítették is a szerencsétlenkedését, így nemcsak azt a néhány percet kellett átvészelnie a szégyen minden kínjától marcangolva. Ahogy ugyanis az a hasonló esetekben lenni szokott, a videó nemcsak felkerült a világhálóra, de rohamos gyorsasággal el is kezdett terjedni.

Fotó: YouTube - A képre kattintva a videót is megnézheti!


De mi is történt valójában? Emberünk, befejezvén a reggelit, előbb óvatosan kikémlelt az ajtón, hogy megbizonyosodjon róla, senki nem jár a folyosón, majd fogta a tálcáját és kirakta az ajtó elé, hogy a takarítók el tudják vinni. Mindezt tetőtől talpig pucéran. A meglepetés akkor következett, amikor vissza akart menni a szobába, mivel annak zárszerkezete úgy van kialakítva, hogy csak belülről, illetve kulccsal lehet kinyitni.

Néhány másodperccel később két ember haladt el a férfi előtt, aki kínjában megpróbált eggyé válni a fallal - sikertelenül. Mit volt mit tenni, felkapott a tálcáról két edényt, az egyiket az ágyékára, a másikat a hátsó felére szorította és elindult a recepcióra pótkulcsot szerezni. A liftben érte a következő kínos helyzet: egy nő állt benn a gyermekével, aki viszont meglátva a férfit kétségbeesetten próbálta eltakarni a kiskorú szemét.

Akárcsak a recepción álló család, ott a szülők szintén kapkodva rángatták odébb a két gyereket, emberünk addigra már több felnőttel is találkozott a folyosón, reakciójuk szavakkal leírhatatlan. Végül sikeresen eljutott a recepcióspulthoz, ahol nagy kínkeservesen már csak annyit bírt kipréselni magából: "kizártam magam a szobámból". A szálloda alkalmazottja látszólag nem akadt fenn az eseten, a szobaszám ismeretében roppant előzékenyen mindössze annyit kérdezett: igazolná-e magát papírokkal?

A fent említett szabályt esetleg még ki lehet egészíteni azzal: "ha meztelenül hagyja el a szállodai szobáját, mindig vigye magával a személyi igazolványát vagy a jogosítványát!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.