Valami bűzlik...

Bomladozó anyját rejtegette a nyugdíjcsalásért

Anyja bomladozó holttestét rejtegette egy 61 éves nő, hogy eltitkolva a halált továbbra is hozzájuthasson az idős asszony nyugdíjához.

2013.02.14 09:29ma.hu

Egy lakásban élt a már bomlásnak indult anyjával egy 61 éves lengyel nő, a halálát azért nem jelentette be, hogy továbbra is felvehesse a 91 éves asszonynak érkező nyugdíjat. A lublini csalásra a szomszédok figyeltek fel, pontosabban arra, hogy a lakásból egyre elviselhetetlenebb bűz árad.

Az ügyészek közlése szerint a nő több mint 670 ezer forintnak megfelelő összeget vett fel illetéktelenül a hatóságoktól, arra azonban az austriantimes.at című osztrák hírhonlap nem tért ki, hogy a nő anyja mióta feküdt holtan a lakásban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.