A bíró elnapolta a tárgyalást

Kiesett a szeme a bírósági tárgyaláson

Kiesett egy férfi szeme egy bírósági tárgyaláson az Egyesült Államokban, miközben éppen vallomást tett. Nem az igazi szeme volt, csak egy üveggolyó - épp emiatt zajlott a tárgyalás.

2013.02.07 17:29MTI

"Nem hiszem el, hogy kijött!" - üvöltötte a sértett, miközben sikerült elkapnia 3 ezer dolláros (660 ezer forintos) kékgolyójú üvegszemét. A tárgyalás épp abban a bántalmazási ügyben zajlott, melyben a férfi elveszítette az igazi szemét.

A bíró szerencsétlen és előreláthatatlan incidensnek minősítve az esetet elnapolta a tárgyalást március elejére.

A férfi szemét egy kocsma parkolójában verték ki még 2011 augusztusában, amikor két verekedőt próbált szétválasztani. A vádlott azt állítja, hogy puszta kézzel ütött, a sértett viszont azt, hogy támadója kezében kulcs volt, amellyel valósággal kiszúrta a szemét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.