Homok temette maga alá a gyereket és az anyát

Meghalt, de így sem menthette meg kisfiát

A halálba ugrott a bátor anya, de még így sem menthette meg a kisfiát, végül mindkettőjükre holtan találtak rá a tűzoltók a tragikus baleset másnapján.

2013.01.29 09:29ma.hu

Egy keskeny vízelvezető aknába vetette magát a 36 éves Zhang Haixia, amikor az ott topogó négy éves kisfia, Wan megcsúszott és belezuhang a gödörbe. A lyuk egy építkezés miatt volt kiásva, a nő pedig épp azért költözött néhány hétre fiával együtt az építkezés közvetlen közelébe, hogy így közelebb lehessenek a gyermek apjához, még mielőtt a hagyományos kínai tavaszi fesztivál miatt elhagyják a várost.

A Kína középső részében található Wuhan városban csak másnap bukkantak az anya és gyermeke holttestére, a jelek szerint a nő ugrása után több tonna föld és sár omlott be, maga alá temetve mindkét áldozatot. Az anya kinyújtott karral próbálta elérni fiát, így érte utol a vég - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

"Összetört a szívem. A feleségem meg akarta menteni a fiát, az utolsó lehelete árán is" - zokogott az apa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.