Nem tudni, a zenekar tagjait találták-e meg

8 holttestet találtak egy kútban - arrafelé tűnt el 20 zenész

Egyelőre nem árulták el, a két napja eltűnt zenekar néhány tagjáé-e az a nyolc holttest, amelyre egy kútban találtak rá, a helyszín mindenesetre elég közel van ahhoz, ahol a zenészeket utoljára látták.

2013.01.28 11:29ma.hu / MTI

Legalább nyolc holttestre bukkantak egy Mexikó északi részén található kútban, nem messze attól a helytől, ahol utoljára láttak egy 20 tagú csoportot, közülük 16-an egy zenekar tagjait. Az eltűnt személyekről azóta sem lehet semmit tudni, a neve elhallgatását kérő magas rangú igazságügyi szakértő ugyanakkor a sajtónak nem akart további részleteket elárulni, így az sem megerősített, hogy a most megtalált nyolc halott összefüggésbe hozható-e a pénteken eltűnt zenészekkel. Nem tudni épp ezért azt sem, hogy ha tényleg a zenekar egy részét találták meg, akkor miért kellett meghalniuk.

A Monterrey közelében található Mina városban felfedezett hullák miatt a kút feltárását folytatják a szövetségi nyomozó hatóságok, mert elképzelhetőnek tartják, hogy további holttestek is előkerülhetnek belőle. A Kombo Kolombia együttes csütörtökön este még fellépett a Hidalgo város egyik bárjában, másnap jelentették az eltűnésüket az aggódó rokonok, akik nem tudtak kapcsolatba lépni a csapat tagjaival, majd amikor elmentek a bárba, hogy ott nézzenek utána szeretteiknek, akkor fedezték fel, hogy az együttes tagjainak járművei még mindig ott parkoltak a korábbi fellépés helyszínén.

Nem megerősített hírek szerint a városban élők közül többen lövések hangjáról számoltak be, amelyeket hajnali 4 óra körül véltek hallani, majd rögtön ezután sietősen elszáguldó járművek hangja hallatszott. A tisztviselő szerint a környéken gyakoriak a fegyveres incidensek, és a kúttól nem messze elsütött lövedékek hüvelyeit is találtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.