Mumifikálódott a gyermek teste

Megölték a gyereküket, 3 évig a holttesttel éltek

Borzalmas bűntényre derült fény a szlovák fővárosban, amikor egy öt éves kislány mumifikálódott holttestére bukkantak az egykori otthonában.

2012.09.24 09:29ma.hu

Kihallgatta a rendőrség azt az anyát és férjét, akiknek a saját lakásukban az öt éves kislányuk mumifikálódott holttestére bukkantak nemrég. A pozsonyi pár gyermeke három évvel ezelőtt halt meg, azóta ott rejtegették a kislányt, a test pedig fokozatosan bomlott ezidő alatt.

Bár a test a folyamat végére meglehetősen rossz állapotba került, az ügyészek biztosra veszik, hogy erőszakos halált halt a gyermek - olvasható az austriantimes.at című osztrák hírportálon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.