Lángra lobbantotta a vacsoráját

Kutya gyújtotta fel a lakást szilveszter napján

A vizsgálatok után a helyi rendőrség bejelentette, hogy egy kutya tehető felelőssé azért a tiroli lakástűzért, ami szilveszter napján lobbant fel és okozott tetemes kárt.

2013.01.04 07:29MTI

Egy kutya miatt keletkezett tűz egy lakóházban szilveszter napján Tirolban - közölte a csütörtökön lezárult vizsgálat után a helyi rendőrség. A tűzoltóság az oltást követően megállapította, hogy vélhetően egy villamos tűzhely lobbantotta lángra a berendezést.

A háziak előzőleg egyedül hagyták a kutyát a házban: a tűzhely főzőlapját letakarták, és kutyaeledelt helyeztek el rajta a négylábú számára. Az állat valószínűleg felugrott a tűzhelyre, hogy hozzáférjen az ételhez, közben a mancsával elfordította a tűzhely kapcsolóját, és bekapcsolta a készüléket.

A tűzoltóság 18 autóval és 141 emberrel vonult ki az oltáshoz, és három órán át küzdöttek a lángokkal. Senki nem sérült meg, a kutya azonban elpusztult.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.