Már a harmadik szereplő játssza a karaktert

Képek - Újra lecserélik a Barátok közt Bokros Lindáját

Bajban lehet az a kvízjátékos, akitől megkérdezik: kit láthatunk Bokros Linda szerepében a népszerű napi sorozatban. Mert azonnal jöhet a viszontkérdezés: "melyik évben?"

Új szereplő egy régi szerepben képgaléria

2013.01.02 12:14ma.hu / RTL Klub

Alig telt el néhány hét azóta, hogy a gyanútlan sorozatnézők a szemüket meresztgetve kérdezték, ki az az ismeretlen srác, aki Berényi Andrásékhoz beköltözött, és miért szólítják Petinek, mi több, hova tűnt az "igazi" Peti. Most újabb változást kell a Barátok közt nézőinek megszokniuk, úgy látszik, az új Petihez új Linda dukál, mert Bartha Zsolt balkézről született lányát is lecserélik.

Sőt: Bokros Linda immáron a harmadik formájában jelenik meg, aki 2008-ban Opitz Petra alakításában toppant be a róla addig mit sem sejtő apjához, majd két évad után Szabó Kitti váltotta őt a szerepben. Az új év azonban ismét új arcot jelent ebben a karakterben, mivel a karácsonyi szünet után Kitti helyett már Munkácsy Kata arcával kezdhetnek barátkozni a hűséges BK-nézők.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence (A galériához KATT a képre!)


Az RTL Klub tájékoztatása szerint Kitti a közelgő érettségi miatt döntött úgy, hogy kiszáll a sorozatból, később pedig a továbbtanulása tenné lehetővé a képernyős szereplést, így például egy átmeneti külföldi tanulmányút sem oldhatta volna meg a sorozatbeli szünetet. Munkácsy Kitti viszont már több hete dolgozik együtt a stábbal, így mire szerda este a nézők is találkoznak vele, ő már igazi csapattagnak mondhatja magát. A 19 éves ifjú színésznő elsősorban színpadi gyakorlatra tett szert az elmúlt tíz évben, amióta a Madách Musical Tánciskolában tanult, a sorozat készítői többfordulós válogatás végén írták alá vele a szerződést.

A sorozatban számos hasonló karakterváltozás volt már, többszereplős figura volt például Berényi Timi, Berényi Bandika és Temesvári Noémi is, de a legemlékezetesebb váltás minden bizonnyal Mátyás Tilda nevéhez fűződik, akit az egy estén leadott két epizód között, a köztes reklám "alatt" cseréltek le. Akkor Erdélyi Timi ment be a fürdőszobába, majd Szabó Erika jött ki onnan, nem csoda, ha még a saját nagyszülei is azt mondták: rá sem ismernek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.