Visszatér a Barátok közt Vandája

Szőke bajkeverő borzolja az idegeket a tévében

Már megint valami zűrzavarra lehet számítani a Mátyás király téren: az örök bajkeverő, Vanda visszatér és alaposan felforgat megint mindent. Pedig állítólag sokat változott távolléte alatt - de milyen irányban?

Barátok közt: Illés Vanda visszatér képgaléria

2011.09.30 14:29ma.hu

A sorozat rendszeres nézői még jól emlékezhetnek Illés Vanda - Juli lányának - botrányokkal tarkított távozására a Mátyás király térről. A lány akkoriban a pincérfiúval, Szabival járt, és azért, hogy kiüsse a ringből a vele szemben álló exbarátnőt, azt hazudta, hogy terhes.

Fotó: Barátok közt (A galériához KATT a képre!)


A mesét nagyszerűen felépítette, ám még mielőtt "elvetélt" volna, a titok kiderült, ő pedig szégyenében inkább a nagyapjához költözött. Azóta legfeljebb a neve merül fel néha-néha, leginkább olyankor, amikor az esküvője előtt álló Andrásnak és Julinak végre egy kis ideje jutna egymásra: Vandán mindig olyankor tör ki valami hasfájás, ami miatt az anyjának azonnal el kell hozzá rohannia.

Most viszont újra a teljes valójában visszatér a Barátok közt színterére, és ahogy a sorozat készítői ígérik, a megjelenése ezúttal sem lesz csendes és békés. A Kardos Eszter alakításában látható Vanda ugyan sokat változott az eltelt idő alatt, ám az, hogy ez pontosan milyen irányú és mértékű, csak esténként, a ValóVilág összefoglalói után derül ki.

Az biztos, hogy bőven lesz ezúttal is meglepetés és kalamajka!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.