Szereplőválogatást hirdetett a sorozat

Új szereplőkkel frissít a Barátok közt?

Miközben mindenki az augusztus 22-i folytatást találgatja, az RTL Klub sorozatának készítői már egy lépéssel megint előttünk járnak, és úgy tűnik, megint valami izgalmasban törik a fejüket!

2011.08.17 10:39ma.hu

Néhány nappal azt megelőzően, hogy végre kiderülne, hogyan folytatódik a Berényi-család tagjainak, illetve a Mátyás király tér szépséges pincérnőjének élete, meglepő felhívás jelent meg az RTL Klub oldalán: szereplőválogatást tartanak a népszerű sorozatban.

Részleteket egyelőre nem nagyon lehet tudni, hisz a csatorna ezúttal is a titoktartás sűrű ködébe burkolózott, de Böjte Piros, a Barátok közt sajtóreferense titokzatosan emlékeztette a ma.hu-t, hogy "Barátok közt bármi megtörténhet".

A mostani toborzásról is csak annyit árult el, hogy ez a szokásos, évenkénti adatbázis-bővítéssel függ össze, így akik most átmennek a rostán, bármire számíthatnak, a pár másodperces epizódszerepektől akár egy több hetes vagy hónapos főszerepig. "Így került a sorozatba korábban Aradi Balázs (Jenes Balázs, Berényi Miklós fia - szerk.) és Szabó Kitti (Linda szerepében, Opitz Petra utódjaként) is" - mesélte.

Balázst és Mikit elüti egy vonat? (Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond)


Jelen pillanatban tehát még az sem egyértelmű, hogy bővül-e a szereplőgárda, esetleg rövid időn belül megint távozik valaki a kispesti társasházból, ahogy azt már az elmúlt 13 évben számtalanszor megtapasztalhattuk. A kérdés azért is különösen izgató, mert nemrég tért vissza hosszú kihagyás után Csomor Csilla, azaz Berényi Zsuzsa, és a nyári szünet előtti utolsó néhány rész alapján egyértelmű, hogy egy darabig nem is fog távozni, előbb alaposan összekuszálja az eleve gubancos szálakat.

A válogatásról annyit mindenképp tudni lehet, hogy két kategóriában várják a jelentkezőket: nemcsak a 15-20 év közti fiúknak és lányoknak kell rátermettségüket bizonyítani, de a húszon túliak is megmutathatják, ott a helyük a csapatban.

Mire pedig a szeptemberi castingokra sor kerül, már túlleszünk a nagy kérdéseken, vajon elüti-e a vonat Berényi Mikit és Balázst, rajtakapja-e Nóra a csókolózó Attilát és Julit, vagy Kinga amnéziája okoz extra bonyodalmat Géza és Szabi között.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.