Babát jósoltak Balogh Edinának

Gyermekáldás előtt áll a Barátok közt sztárja?

Nemrég eljegyezték a Barátok közt szépséges pincérnőjét, ám ő azt mondta, egyelőre az esküvő pontos dátumát nem tűzték ki és nem is siettetik. Ám egy jóslat szerint lehet, hogy a baba hamarabb megérkezik?

Balogh Edina a Barátok köztben képgaléria

2011.07.08 10:29ma.hu

Kis híján kútba esett Som Krisztián lánykérési terve, amikor Balogh Edina egy hosszú nap után fáradtságra és fejfájásra hivatkozva le akarta mondani a vacsorameghívást. Ám a Barátok közt zeneszerzője és a képernyőn Nádor Kingaként szereplő egykori szépségkirálynő nagy nehezen mégiscsak elindult abba az étterembe, ahol az első csók elcsattant közöttük - igaz, akkor már hajnali 2 óra volt - mesélte a pár a Kiskegyednek.

A sorozatban is rátalált a szerelem (Fotó: Barátok közt - A galériához KATT a képre!)

"Tréningruhában, smink nélkül voltam" - emlékezett vissza a csinos színésznő, aki minden bizonnyal nem így képzelte el a romantikus lánykérést, de talán így még emlékezetesebb lesz számára a nagy esemény.

Néhány napja Edina még azt nyilatkozta, hogy az eljegyzés ellenére sem beszéltek a konkrét esküvői tervekről, bár azt beismerte, hogy a 30-hoz közeledve ideje elgondolkozni a családalapításon is.

Ha hinni lehet egy nemrégiben kapott jóslatnak, akkor akár az is előfordulhat, hogy Edináéknál hamarabb jön a baba, mint a boldogító igen: eszerint ugyanis 2012-ben gyermekáldás vár a boldog szerelmesekre.

Még több hír Balogh Edináról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.