Különleges meglepetés a kerek számra

Gyilkossággal jön a Barátok közt 6000. része?

Izgalom, nosztalgia, ünneplés... némi életveszélyes akcióval megspékelve: dióhéjban ezt ígéri a Barátok közt hatezredik epizódja. Persze a készítők egyéb meglepetést is tartogatnak a sorozat nézőinek.

Emlékezetes pillanatok a Barátok közt 6000 részéből képgaléria

2012.03.06 10:49ma.hu

"Mintha csak tegnap lett volna" - csodálkozott rá Csomor Csilla a Barátok közt legelső epizódjára, a sorozatban sokáig férjét játszó R. Kárpáti Péter viszont kijavította: "tegnapelőtt volt". Valójában több mint 14 év telt el azóta, hogy a Berényi Kft. felújította azt az épületet, amelyben egykor árvaház működött és ahol ők maguk is felnőttek, majd családos emberként ugyanide tértek vissza pár régi barátjukkal és persze pártfogóikkal, Kertész Vili bácsival és Magdi nénivel.

A 14 év alatt bőven kijutott mindenből: mindjárt az első epizód végén merénylet áldozatává vált a Berényiek legidősebbje, Zoltán, azóta pedig volt ármány, szerelem, néhányan "meghaltak", újabb szereplők jöttek, egyszóval minden olyan, ami egy izgalmas napi sorozathoz szükséges.

Fotó: Barátok közt (A galériához KATT a képre!)


Ahogy azt Kalamár Tamás producer elmondta, a sorozat kifejezetten magyar tévénézőknek készült, hisz a világon másutt nem lehetne egy Magdi anyus, egy Berényi Miki vagy gondoljunk bármelyik karakterre. És most újabb jelentős fordulóponthoz érkezett a teleregény: szerdán kerül adásba a 6000. rész, aminek örömére a nézők csaknem egy teljes órán keresztül izgulhatnak a már személyes ismerősökké vált szereplőkért.

Ami az izgalmat illeti, tényleg nem túlzás, mert az előzetesekből már sejteni lehet, hogy valaki komoly életveszélybe kerül, mégpedig a nemrég felbukkant Vadkerti Zsombor (Szabó Győző) "jóvoltából". Azt már hetekkel korábban megígérték a sorozat készítői, hogy a népszerű színész ezúttal nem épp szimpatikus figuraként borzolja majd a Mátyás király tériek életét, de azt csak az utóbbi napokban lehetett megsejteni, hogy igazi keményfiú tört be a mindennapok apró-cseprő gondjaival küszködők békés kis világába.

Hogy lelövi-e végül Claudiát, vagy más esik áldozatául, az szerda este mindenképp kiderül, de lesznek még egyéb meglepetések is, érdemes lesz ezúttal is az RTL Klubot választani!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.