Ismét babázhat a színésznő!

Tori Spelling-nek kislánya született!

Gyermeke született a Beverly Hills, 90210 sztárjának - Tori Spelling második csemetéje június 9-én látta meg a napvilágot Los Angeles-ben.

2008.06.11 17:00ma.hu

Immár két gyermek boldog édesanyja Tori Spelling - A szőke színésznőnek már van egy fia, aki mellé most megérkezett a kishúg is.

Tori Spelling a férjével és kisfiával

A 35 éves Tori Spelling hétfőn adott életet második gyermekének a Los Angeles-i Cedars-Sinai egészségügyi központban. A várva-várt kislány császármetszéssel született és szüleitől a Stella Doreen nevet kapta.

A Beverly Hills sztárja és szintén színész férje, Dean McDermott egy egyéves kisfiút nevelnek, Liam Aaron-t - Minden vágyuk egy kislány volt, hiszen az apának előző házasságából is egy fia van, Jack, aki már kilencéves.

Tori Spelling a People-nek elmondta, mindig lányt szeretett volna, mivel ő maga is egy "nagyon csajos" típus.

"Amikor megláttam, sírva fakadtam! Nem tudtam elhinni ezt a csodát....Van egy gyönyörű kisfiam és most egy csodálatos kislányom is!" - lelkendezett a színésznő a magazinnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.