Mégsem ikrek lapultak a színésznőben

Anya lett Jessica Alba: egy kislánya született!

Három héttel ezelőtt esküdött, tegnapelőtt pedig már anya is lett Jessica Alba - A gyönyörű színésznő június 7-én hozta világra kislányát.

2008.06.09 16:00ma.hu

Megszületett Jessica Alba gyermeke - A korábbi híresztelésekkel ellentétben mégsem ikrek érkeztek, június 7-én szombaton jött a világra a Los Angeles-i Cedars-Sinai klinkán a csöpp kislány.

A színésznő és párja, Cash Warren a Honor Marie Warren nevet adták első gyermeküknek.

A 27 éves Jessica Alba mindössze három héttel ezelőtt kötötte össze hivatalosan is életét kedvesével, a 31 esztendős Cash-sel - úgy tűnik, a baba születése előtti utolsó percben mégis úgy érezték, kell az a papír...

A csinos sztár decemberben nagy meglepetést okozott bejelentésével, miszerint babát vár. Előtte nem sokkal erősítette meg a hírt is, hogy Cash Warren-nel eljegyezték egymást.

A People értesülései szerint a színésznő nemcsak az esküvőt hagyta az utolsó pillanatokra. Kislányának is csak a szülés előtti napokban vásárolt néhány apróságot - talán babonából...

Jessica Albának mindenestre határozott elképzelése van arról, hogyan akarja nevelni a lányát. "Nem szeretnék a gyermekem legjobb barátja lenni. Az anyja szeretnék lenni - nyilatkozta nemrég a People-nek. - De olyan anyja, akihez bármikor fordulthat, ha problémája, gondja van, vagy csak szüksége van egy kis beszélgetésre."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.