Nem bírt ellenállni az aranyló nyalánkságnak

Mézet ment lopni, de ott ragadt a papucsa

Papucsa buktatta le a 17 éves méztolvajt, aki hirtelen ötlettől vezérelve dézsmálta meg a bödönt. A rendőrség éles szimatú kutyái kiszagolták, hova bújt el.

2012.12.19 13:29ma.hu

Képtelen volt ellenállni a friss méznek - ezzel magyarázta a lopást egy 17 éves orosz fiatal, aki 16 liter mézet csent el a tartályból, ám lebukott, mert a papucsát véletlenül a kamrában hagyta, ezek után a szimatkommandóval érkező rendőrségnek egy cseppet sem volt nehéz dolga.

Az austriantimes.at című osztrák hírportál szerint a fiatalember ugyanabban a bérházban lakott, amelyiknek alagsorában a mézet tárolták. "Ez egy rendkívül rövid üldözés volt, csak felfelé mentünk a lépcsőn" - magyarázta a rendőrség szóvivője. "A tolvaj bocsánatot kért és azt mondta, nem tudott ellenállni a friss csemegének, amit megtalált" - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.