Használt cipőjét egy újra cserélte - volna...

A lábszag buktatta le a cipőtolvajt

Használt cipőjét egy újra szerette volna cserélni a lábizzadós tolvaj, és már majdnem ki is sétált a boltból, amikor az eladók felfedezték a döglött patkányra emlékeztető szagot.

2012.10.15 07:29ma.hu

Nem tartott sokáig, míg lebukott egy hamburgi cipőbolt tolvaja: a 19 éves fiatalembert a rémes lábszaga buktatta le. Hannes Bauer úgy gondolta, akadálytalanul sétálhat ki az üzlet ajtaján az új cipőjében, senkinek sem fog feltűnni, hogy nem abban a lábbeliben ment be. A használt cipőt közben beletette az új dobozába, azt remélvén, hogy csak jóval később fedezik fel a cserét.

Csakhogy a férfi krónikus lábizzadással küzd, és a régi cipője olyan borzalmas bűzt árasztott, mintha egy döglött patkány lett volna a polcon. Így aztán az alkalmazottak egyike szinte másodpercekkel később felfigyelt a dobozra és még mielőtt Bauer kisétálhatott volna a boltból, már le is leplezték.

"Olyan betegségem van, amitől nagyon izzad a lábam, ezért nagyon gyakran kell cipőt cserélnem" - indokolta tettét a tolvaj a rendőrség kérdésére. Aztán hozzátette, hogy a lopás miatt különösen ideges volt, ami csak rontott a helyzeten - számolt be az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.