Rácsukódott az ajtó az áldozatra

Lábánál fogva húzta a vonat - meghalt a felelőtlen utas

Az utolsó pillanatban akart felszállni egy utas a vonatra, de csak az egyik lábával sikerült fellépnie, amikor rácsukódott az ajtó és a szerelvény elindult.

2012.12.11 11:29ma.hu

Hiába próbáltak szólni a mozdonyvezetőnek, már késő volt, mire sikerült megállítania a vonatot: a lábánál fogva felakasztott utas addigra belehalt a fejsérülésekbe. A 35 éves szerb Jovan Djordjevic Belgrádban akart felszállni a vonatra, de az utolsó pillanatban ugrott fel rá, és csak az egyik lábával sikerült fellépnie, amikor rácsukódott az ajtó.

Arra egyelőre nincs magyarázat, hogy a biztonsági szerkezet hogyan engedhette bezáródni az ajtót, ugyanis elvileg annak azonnal újra ki kellene nyílnia, ha érzékeli, hogy valami az ajtók közé szorult. Djordjevicnek azonban nem volt szerencséje, a beszorult lábát nem tudta kiszabadítani, felsőteste pedig magatehetetlenül lógott a vonaton kívül, feje többször nekicsapódott a talpfáknak, mire a szerelvény megállt.

A súlyos fejsérülései miatt már halott volt, mire a vezető megállította a járművet - adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.