A rendőrség nyugtatgatta a 3 éves kisfiút

Fia szeme láttára ragadta el a vonat az apát

A három éves Jeremias Mayer rémült döbbenettel nézte, ahogy apját elragadja egy automatán záródó vonat, szinte másodpercekkel azután, hogy leszálltak a németországi Bad Bevensenben.

2012.10.11 09:29ma.hu

Horrorként élte meg a 31 éves Markus Mayer, amikor fia rémült arcába nézett és tehetetlenül vette tudomásul, hogy a vonat elhúzott vele. A férfi és három éves kisfia, Jeremias a németországi Bad Bevensenben szállt le a vonatról másodpercekkel előbb, az apa elsőként a kisfiút tette le a peronra, majd visszaugrott a vonatra a csomagokért. Ám ekkor a központilag irányított ajtó bezáródott mögötte és a vonat kihúzott az állomásról.

"Borzalmas volt látni a fiam arcát, miközben kihúzott a vonat az állomásról" - mondta később Markus, aki kétségbeesetten próbálta a vonaton szolgálatot teljesítő kalauzokat meggyőzni, hogy iktassanak be egy extra megállót, bő 15 kilométer után, a nyílt pályán. Eközben a kis Jeremiasra a helyi rendőrség vigyázott, akiket szintén az apa riasztott a vonatról mobiltelefonálva.

"Úgy éreztem magam, mint egy komplett idióta. De nagyon megkönnyebbültem, mikor végre visszakaptam a fiam!" - mondta az apa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.