E.T. életben van, méghozzá a szomszédban?

Szerbiát megszállták az ufók!

E.T., vagy legalábbis jó néhány "honfitársa" a legújabb népszámlálási adatok szerint nemhogy létezik, de épp Szerbiában telepedtek le.

2012.12.05 17:29ma.hu

Összesítették a szerbiai népszámlálási kérdőíveket, és a szokásos statisztikák mellett egy különleges adatra is fény derült belőle. A bevallások alapján E.T., a földönkívüli nemhogycsak létező személy, de ő és rokonai igen szép számmal telepedtek le déli szomszédaink között. A 7,1 millió fős lakosságból 185-en vallották magukat földönkívüli idegennek, mármint származás szerint.

Ezen kívül több mint ötezren írták be az "egyéb" rubrikába, hogy ők valójában törpök, Jedi lovagok vagy kalózok, de akadt néhány pingvin is, aki kitöltötte a népszámlálási ívet, sőt, még a Teletubbies-nemzetségből is regisztráltak - foglalta össze az austriantimes.at című osztrák hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.