A forgatókönyvíró hisz a földönkívüliekben

Cowboyok és űrlények, meg az ő alkotójuk

A Cowboyok és űrlények című sci-fi forgatókönyvírója, Roberto Orci a film hétvégi San Diegó-i premierjén elárulta: ha legalább egy kicsit nem hinne a földönkívüliekben, nem tudta volna megírni a vadnyugatot megszálló idegenek sztoriját.

2011.07.25 16:13MTI

Jon Favreau 1800-as években játszódó filmje a Comic-Conon mutatkozott be szombat este hollywoodi külsőségek közepette. A rendkívüli premierre sorsolás útján nyertek belépőt a fesztivál szerencsés látogatói, akiket mobiljukon értesítettek a jó hírről.
   
A vetítés előtt a főszereplők, Harrison Ford, Daniel Craig és Olivia Wilde a rendező Favreau és a producer Steven Spielberg oldalán vonultak végig a vörös szőnyegen.
   
"A bizonyíték nyilvánvalóan arról tanúskodik: a kormány hazudik arról, hogy mi a fene folyik"- tréfálkozott Roberto Orci a filmre utalva.
   
Orci történetében Arizonában landol egy földönkívüli űrhajó, és az idegenekkel csak egy maroknyi cowboy veszi fel a harcot. Mint az író rámutatott, annak idején a Csillagok háborúja - amelyben Harrison Ford ugyancsak játszott - sem volt más, mint az űrbe helyezett western.
   
A Cowboyok és űrlények című produkciót pénteken hozzák forgalomba Észak-Amerikában és augusztus 15-től játsszák a magyar mozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.