Marékszám hordta a rovarokat a zsebében

Sült csótánnyal zsarolta az éttermet, de lebukott

Csalás miatt indult eljárás egy indiai fiatal ellen, aki sült csótánnyal akart pénzt kizsarolni vélhetően több étterem vezetőjéből is, csakhogy elég hamar lebukott.

2012.11.14 11:29ma.hu

178 ezer forintnyi összeget próbált kicsikarni egy dél-indiai kamasz egy étteremtulajdonostól, és vélhetően nem ő lett volna a zsarolás egyetlen áldozata. A 17 éves Shantanu Sikla döglött, és alaposan átsütött csótányokkal a zsebében indult útnak, terve az volt, hogy az ételbe csempészi és ezzel csapja be az étterem vezetőit. A helyen, ahol fülön csípték, épp curryt rendelt, és nem is kellett sokáig várni, míg oda nem hívatta az illetékest, hogy jelezze neki a köztisztasági problémát.

Aztán nagylelkűen felajánlotta, hogy nem tesz panaszt a hivatalnál, hogy az étterem megússza a hatósági büntetést, feltéve, ha a tulajdonos fizet neki egy szimpatikus összeget. A tulaj azonban gyanút fogott és inkább a rendőrséget értesítette, akik villámgyorsan lefülelték a csalót: zsebében további tíz sült csótányt hurcolt.

Arra nem tért ki az austriantimes.at című osztrák portál, hogy a lebukás előtt más éttermek áldozatául estek-e a fiatalnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.