Új Guiness rekord csótányokkal

16 csótányt tömött a szájába egy amerikai férfi

Egy amerikai állatkereskedésben dolgozó férfi összesen 16 csótányt tömött a szájába nemrég - méghozzá jó okkal.

2009.10.26 09:22medipress.hu

A Lansing State Journal beszámolója szerint Sean Murphy összesen 16 madagaszkári sivító csótányt vett a szájába, ezzel pedig új Guiness rekordot állított fel. Az eddigi rekordernek 'csak' 11 csótányt sikerült a szájába gyömöszölnie.

A férfi először csak 12 csótányt akart a szájába tenni, de végül 16-ig meg sem állt. Elmondása szerint őt is váratlanul érte, hogy ennyi csótány befér a szájába, hiszen korábban sosem próbált még ennyit a szájába venni. A csótányok egyenként közel hat centiméter hosszúak voltak. A férfi jövőre szeretne megpróbálkozni 20 csótánnyal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.