Egy orosz asszony kalandja

Fejszével szabdalta szét a rátámadó farkas fejét

Asszonyra támadt egy farkas Oroszországban, ám vesztére: az 56 éves nő fejszével végzett vele.

2012.11.14 07:29MTI

A farkaskaland Dagesztánban, a Kaukázus északi lábainál történt. Az állat szerencsére magányos példány volt, nem falkában vadászó. Először a nő karjába harapott, majd a lábába. Az asszony a földe zuhant, és segítségért kiáltozott, ám falujából senki sem volt a közelben. Valahogy sikerült megkaparintania a fejszét, amelyet kerítésjavításhoz vitt magával, és azzal többször fejbe vágta a vadállatot, amely végül engedett állkapcsa szorításán. A farkas később elpusztult.

Az asszony sebeit kórházban látták el, még kedden is bent tartották, jóllehet az eset a múlt héten történt, és sérülései szépen gyógyulnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.