Bűvésztrükkökkel köti le az unokáit

Képek - Farkasházy Teddy megtanulta a csodamódszert

Farkasházy Tivadar imádja az unokáit, elég sok időt is tölt velük, ám nem titkolta: bizony néha elég nehéz lekötni a két izgő-mozgó lurkó figyelmét. Legutóbbi kiruccanásukon azonban új módszert tanult.

Bűvésszel spékelte meg Farkasházy Teddy a víkendet képgaléria

2012.11.07 10:46ma.hu

Farkasházy Tivadarnak mindig fel kell kötnie a nadrágját, ha nem szeretne felsülni örökmozgó három és fél éves unokái előtt: Flórával és Danival nem egyszerű lépést tartani. De Teddy szerencsére bírja a gyűrődést, még ha ehhez arra is van szükség, hogy időről időre elutazzon az egész családdal, vagy épp meglepetés-vendéget szervezzen az ikreknek. Így történt ez legutóbb is, amikor a népszerű humorista a feleségével, Mimivel, Benedek nevű fiával és a két aprósággal Noszvajt vette célba, amiről már sokat hallott. Nem véletlenül: az Oxigén Hotel igen kedvelt pihenőhely a hírességek között.

A legjobb levegőjű településnek tartott bükki településen a két apróság önfeledten ugrándozhatott a gyerekmedencében, csúszdázhattak anélkül, hogy a felnőtteket zavarták volna, a legnagyobb öröm persze mégis az volt, amikor a nagypapa is csatlakozott hozzájuk. A gyerekes étterem, ahol egy kis kuckó várta a lurkókat, igazi kedvenccé vált, mint ahogyan a kalandpark is.

Fotó: FényPont Média (A galériához KATT a képre!)


Első nap elfáradtak a gyerekek, kiszívta őket a víz, de másnap azért nem hagyhattam ki, hogy az unokáimmal egy nagyot túrázzunk a környéken, hiszen az ősfás park és a hegyek szinte hívogattak minket” – meséli Teddy. „Igaz, a kicsik nincsenek a túrázáshoz szokva, sőt három és fél évesen nem ez a legjobb szórakozás, ezért megígértem nekik, ha visszatérünk a szállodába, vár rájuk egy meglepetés.

Ez pedig nem volt más, mint egy igazi bűvész, a Heti Hetes sztárja ugyanis meghívta egy kedves ismerősét, Nagy Jonathant, hogy varázsolja el a kicsiket. A mágus aztán végül nemcsak ezt a kérést teljesítette, de bevonta a mutatványokba Teddyt, de még Mimit is, végképp ámulatba ejtve az unokákat, de ők maguk is meglepődtek, amikor kezeik között az asztal lebegni kezdett.

Elhívtam Jonathant és bíztam benne, hogy az unokáimat le tudja kötni, addig én pedig elolvashatom a napi sajtót” – mosolyog Farkasházy. „Arra viszont nem gondoltam, hogy a noszvaji japán világban engem is elvarázsolnak. Gyermekké váltam, és sorra vártam én is a mutatványokat. A végén ráadásul Jonathan megtanított engem is lufit hajtogatni, hogy otthon le tudjam foglalni a lurkókat. Igaz, az elején egy kicsit nehezen ment, mert a múltkor el volt törve a kezem és fájt a finom mozdulatoknál, de Mimi segítségével azért a végére belejöttem” – mondja Teddy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.