A többség nem vette jónéven

Videó - Sajnálom, kicsim, megettem a Halloween-cukorkádat!

Furcsa kísérletre biztatta a nézőket egy amerikai showman: arra kérte a szülőket, mondják azt gyermeküknek, hogy megdézsmálták a Halloweenkor gyűjtött cukorkát. Legtöbben sírva fakadtak, de nem mindenki.

2012.11.06 13:29ma.hu

Kissé kegyetlen, de külső szemlélőként nézve mindenképp vicces kísérletre kérte az Amerika-szerte ismert showman, Jimmy Kimmel a szülőket Halloween másnapján. November első napján számos országban nem gyertyát gyújtva emlékeznek az emberek a szeretteikről, hanem harsány mulatozással, ijesztő maskarákba öltözve még a legkisebbek is azon igyekeznek, hogy elriasszák az ártó szellemeket. No meg közben házról házra járva gyűjtsenek össze minél több cukorkát és édességet, ellenkező esetben a házigazda valamilyen csínytevés áldozatává válik.

A Jimmy Kimmel által adott feladat egyszerű volt: a szülőknek azt kellett mondaniuk az apróságoknak, hogy amíg ők békésen aludtak, anya és apa bizony megdézsmálta az előző este összeszedett hatalmas mennyiségű cukorkát, egy szem se maradt belőle. Persze mindez csak akkor ért valamit, ha videóra rögzítették a gyerkőcök reakcióját is.

Ahogyan azt sejteni lehet, a többség bizony azonnal keserves sírásra fakadt és az sem volt túlzottan váratlan reakció, amikor némelyikük a tehetetlen dühtől vezetve csapkodni kezdett, vagy épp az anyjának nekitámadt. A szerkesztőség kedvence viszont egyértelműen az a csemete lett, aki a bejelentés hallatára nem borult ki, csak higgadtan közölte az anyjával: "rendben, nekem csak az a fontos, hogy te boldognak érezd magad"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.