Van is mit mutogatnia!

18+ képek - Meztelenül illegeti magát Brunette

Egy cseppet sem bánjuk, hogy Brunette úgy illeg-billeg az emeleti lépcsőkorlátnál, mintha a legújabb estélyi ruháját mutogatná - csak hát éppenséggel az a ruha maradt le egy kissé...

Brunette az új ruháját mutatja - ruha nélkül! képgaléria

2012.10.09 19:29ma.hu
Fotó: Femjoy (A galériához KATT a képre!)

Brunette-nek ma jó napja volt: sikerült megvennie az álomruhát a szombati fogadásra, amire már hetek óta készül. Már jó előre kinézte a csinos darabot, ami kellően megmutatja azt, amit meg kell mutatni, mégis szolidan elegáns hatást nyújt.

Meg is akarta mutatni, csak valami különös véletlen folytán megfeledkezett egy apróságról: bár büszkén forgolódik, a ruha valahogy lemaradt róla. Pedig azt is milyen gondosan próbálgatja, hogy hogyan fog a fotósok előtt pózolni, amikor majd mindenki őt akarja fényképezni frissen megválasztott bálkirálynőként!

Az biztos, hogy ha ugyanígy megfeledkezik a ruháról hétvégén, minden szem rá fog szegeződni! Vagy lehet, hogy épp ez a célja?!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.