Jó lesz James Bondnak vigyázni!

18+ képek - Biztos a 007-est várja ilyen alulöltözötten

Október 5-én minden James Bondról szól, és hiába ünnepel az egész világ, a szuperügynök ellenségei ilyenkor sem tétlenkednek. Lám, most is milyen csinos csábítót küldtek ellene!

Ő is egy lehet James Bond híres női közül?! képgaléria

2012.10.05 19:29ma.hu

Ki gondolná, hogy amikor az örökké ifjú, 50 évesen is sármos James Bond a születésnapját ünnepli és vele együtt ünnepel az egész világ, a királynő legtitkosabb, 007-es szuperügynökének élete akkor sincs biztonságban?

De nem ám, ellenségei egyetlen percre sem pihennek meg, és a veszedelem most is egy igencsak mutatós hölgy személyében közelít. Elegáns, vérvörös rúzs az ajkain, hófehér kesztyű a kezén, de izzó szenvedély a tekintetében - és persze az öltözéke is azt kiáltja: vigyázat!

Fotó: Only-Tease (A galériához KATT a képre!)


De mint tudjuk, Bond imád a tűzzel játszani és a whisky-martininál (szigorúan felrázva, nem keverve!) jobban csak a veszélyt szereti. Ha pedig azt történetesen egy vonzó nő jelenti, akkor annál izgalmasabbnak találja!

Vajon van-e esélye vele szemben ennek a szépségnek? Vagy lehet, hogy Bond el sem megy ma este hozzá, mert inkább őfelségével ünnepel?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.