Hiába gombolkozik, szabadulnak a dinnyék

18+ képek - Csomagolná, de nem férnek el a mellei

Nem dőlünk be Rosalia Verne ártatlan pofikájának, meg a fehér térdzokninak: hiába próbál gimnazista diáklánynak tűnni, fejlett lökhárítói leleplezik!

Na, ezek már tényleg mellek! képgaléria

2012.10.08 19:29ma.hu
Fotó: Bustybloom (A galériához KATT a képre!)

Oké, tudjuk, vannak koraérett fruskák is, de Rosalia Verne aligha tartozik közéjük. Bármennyire is igyekszik elhitetni velünk az ellenkezőjét, sem a térdig húzott fehér zokni, sem a két copfba fogott haj nem fog becsapni, ilyen kebleket az ember nem növeszthet nagykorúsága előtt, mert az már bőven beleesik a közveszélyes izgatás kategóriájába, márpedig fiatalkorúaknál azt biztosan bünteni kellene.

És lássuk be, a rutinos vadító tekintet sem ártatlan leánykára vall. Szóval meg lehet nyugodni, Rosalia bátran nézegethető, egy-két szerencsésnek meg talán több is jut belőle, de az már túlmutat a ma.hu keretein...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.