Börtön helyett elmegyógyintézet várhat rá

Azt hitte, vámpír - apja vérét kezdte szívni

Bár egyelőre gyilkossági kísérlet vádjával tartják fogva, könnyen lehet, hogy elmegyógyintézetbe kerül az a férfi, aki magát vámpírnak képezve saját szüleit kezdte késsel vagdosni.

2012.09.25 17:29ma.hu

Egy 39 éves német férfi a saját apja vérét kezdte inni, mert meg van róla győződve, hogy ő valójában egy vámpír. Most a börtönben vár az ítéletére gyilkossági kísérlet vádjával, miután mindkét szülőjére késsel támadt, majd amikor az apja megvágott ujjából elkezdett ömleni a vér, ő rávetette magát és elkezdte szívni.

Az austriantimes.at című osztrák hírportál beszámolója szerint a bíróság ezen a héten dönti el, hogy az igazságszolgáltatás dönt a büntetéséről, vagy elmeorvosi kezelésre utalják be egy szigorúan őrzött pszichiátriai intézménybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.