Működésbe léptek az anyai ösztönök

Megindult a kutya teje a macskakölyöktől

Tejképződés indult be egy kutya szervezetében az Egyesült Államokban, miután anyai ösztöneinek engedve gondjaiba vett egy párnapos macskakölyköt. Immár rendesen szoptatja.

2012.09.25 13:29MTI

Az eset Minnesota államban történt. Az elhagyott, mindössze 5 centis macskakölyökre szinte élettelen állapotban talált rá a kutya gazdasszonyának, Pat Webernek az unokája vidéki házuk pajtájában.

Miután bevitte a házba a csaknem kihűlt macskát, törölközőbe bugyolálta, hogy átmelegedjen, és kisvártatva az élet visszatért a kölyökbe. Nyávogásával felkeltette a 4 éves kutya figyelmét, amely nyalogatni kezdte, a macskakölyök pedig szopni próbált.

Bár a kutyának két éve voltak legutóbb - saját - kölykei, beindult tejtermelése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.