Ékszerteknősöket fújt meg a trükkös páros

Törzsvevőket szégyenített meg a világhálón a meglopott boltos

Bolti tolvajokat szégyenített meg egy kisállat-kereskedő az Egyesült Államokban azzal, hogy közzétette a biztonsági kamera felvételét a lopásról a világhálón.

2012.09.18 11:29MTI

A teknőscsenés Clintonban, Washington állam egy alig ezerfős kisvárosában történt, és egy pár követte el. A férfi elvonta ez eladó figyelmét, a nő pedig elemelt három ékszerteknőst 300 dollár értékben, a táskájába rejtette az állatokat és kisétált a boltból.

Miután a röpke teknősleltár hiányt mutatott, a boltos visszanézte a biztonsági kamera felvételeit, és döbbenten szembesült azzal, hogy törzsvevői lopták meg. Főként ezért háborodott fel nagyon, és túl a rendőrségi feljelentésen, közzétette a videofelvételt a két tolvajról, akiket a kisvárosban mindenki ismer - adta hírül a Yahoo amerikai hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.