Fejszével támadt megbízója a kútásóra

Levágták a kezét, mert a fizetését kérte

Kártérítésért perelte be korábbi megbízóit egy férfi, akinek ahelyett, hogy kifizették volna a munkabérét, egy fejszével csapták le a kézfejét.

2012.09.17 13:29ma.hu

Beperelte egykori munkaadóit egy kelet-indiai munkás, miután azok "tanítási célzattal" levágták a kezét. Aliyas Rajwar elmondása szerint csak a munkabérét szerette volna megkapni a Yadav testvérektől, Lalmantól és Udaytól, akik mellesleg tiltott italbiznisszel biztosították a megélhetésüket. Ám amikor követelte az 50 ezer forintnak megfelelő pénzt a kiásott kútért, ők fejszét ragadtak és az alkarja közepénél egyszerűen csak lecsapták a kezét.

"Vallomásában elmondta, hogy először rettenetesen összeverték őt, hogy megtanulja a leckét, majd levágták a kezét egy fejszével. Most mindkét vádlottat kihallgatjuk" - mondta el a sajtónak a rendőrség szóvivője. A 39 éves Rajwar hozzátette, hogy őt meg lehet támadni, de akkor sem fél a két elkövetőtől.

"Azt akarom, hogy fizessék ki a bérem és kártérítést is követelek mindazért, amit elvettek tőlem" - idézte a férfi szavait az osztrák austriantimes.at című internetes lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.