Elkapta a vonat, de maradt annyi lélekjelenléte...

Megrázó képek: Zsebében vitte levágott karját a tornatanár!

Egy romániai, bákói tornatanár elképesztő vakmerőségről, majd lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot kedd éjszaka.

2011.01.21 11:31ma.hu

Rövidíteni akart hazafelé a romániai tornatanár, ezért át akart szaladni a Bákó város déli részét átszelő vasúti síneken. Annak ellenére, hogy egy vonat nagy sebességgel közeledett.

A 27 éves fiatalember egy fél lépésre állt attól, hogy szétzúzza a vonat, de élve megúszta. A szerelvény azonban elkapta az egyik karját, visszarántotta, és majdnem a vállánál levágta. A mozgástól a testrész pár méterrel a sínek mellé repült.

Az iszonyatos fájdalom ellenére a férfi elindult megkeresni a karját a fűben. Megtalálta, és elindult az út szélén, hogy hívja a mentőket. Több tucatnyi autót próbált megállítani, de mindegyik elkerülte.

Mintegy 500 méter megtétele után összeesett a hatalmas vérveszteség miatt. Egy sofőr észrevette, és értesítette a mentőket.

"Rettenetesen fájt. Nem igazán emlékszem sokmindenre. Annyit tudok, hogy amikor megláttam a vonat fényszóróit, megijedtem. És elég sokat gyalogoltam a leszakadt karral a zsebemben"
- számolt be az esetről a kórházban fekvő fiatalember.

Levágta heréit, hogy nővé válhasson...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.