Traktorjavítás közben történt a szörnyűség

Borzalom: Lendkerék ölt meg egy kecskeméti fiút - apjának letépte a karját

Nyomozást indított a rendőrség a szombaton, egy kecskeméti majorban történt halálos baleset ügyében, melyben egy fiatalember meghalt, mikor elszabadult egy traktor lendkereke.

2009.02.08 13:30HavariaPress

Foglalkozás körében elkövetett halált okozó, gondatlan veszélyeztetés miatt indított az ügyben nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint a HavariaPress korábban hírül adta, szombaton délután, Kecskemét határában, egy Vándor utcai telepen történt a tragikus baleset: próbapadra állított traktort szerelt egy 44 éves lajosmizsei férfi, 17 éves fiával együtt.

A John Deere traktor motorja - feltehetően az üzemanyag-adagoló meghibásodása miatt - felpörgött, s elszabadult a szerkezetből egy lendkerék.

Az alkatrész a fiút a fején találta el, aki ettől szörnyethalt, apjának pedig egyik kezét szakította le. Az apát a mentők súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállították a kecskeméti megyei kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.