Rendőrségi akciót indított egy vicc miatt

Megmentette az öngyilkos műbaba életét

Kis híján maga is meghalt a rémülettől az a sofőr, aki a békés autózgatás közben hirtelen egy akasztott emberre lett figyelmes az úttól valamivel távolabb. Azonnal hívta a rendőrséget...

2012.09.14 09:29ma.hu

Valóságos dráma robbant ki a németországi Korbach-közeli rendőrségen, amikor befutott a rémült hívás: egy ember lóg egy fán! A készenléti egység azonnal nagy erőkkel vonult a helyszínre, no meg mentővel és orvossal, ám odaérve nem kis meglepetéssel konstatálták, hogy senki nem halt meg, csak egy életnagyságú és külsőre is teljesen élethű baba lóg Konrad Schmidt szántóföldjén a fán.

A mentősöknek így már nem maradt más dolguk, mint ellátni a sokkot kapott Martin Hubert, aki jelentette az akasztott ember esetét, a terület tulajdonosa pedig úgy magyarázta, hogy csak azért akasztotta fel a babát, hogy az emberek nevessenek rajta. "Nem hittem volna, hogy bárki is komolyan veszi" - fűzte hozzá.

A rendőrség viszont csöppet sem találta viccesnek az akasztást, így a két járőrkocsi, a tűzoltóautó és a mentőcsapat kivonulásáért máris kiszámláztak neki 2300 eurót (több mint 600 ezer forint).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.