Bedőltek a rendőrök és a mentők a játéknak

Sikertelen csecsemőmentés: továbbra is műbaba maradt

Nemcsak a rendőrök, de még a mentősök is bedőltek egy játékbabának, ami annyira élethű volt, hogy még a tapintás után is igazinak hitték. A turpisság csak a "halott" baba pupillavizsgálatánál derült ki.

2012.04.24 09:29ma.hu / MTI

Rendőrségi és mentős riadót okozott egy tökéletes játékbaba, amely annyira élethűnek tűnt, hogy még a megérintése után is valódi halott csecsemőnek gondolták. A gumicsecsemőt a németországi Ulm városának egyik parkjában fedezte fel a 37 éves Martin Ziegler, döbbenten megállapítva, hogy valaki egész egyszerűen egy táskában hagyta a "már" teljesen mozdulatlan csöppséget. Rémülten fedezte fel, hogy a baba már nem is lélegzik, testét pedig amikor megtapintotta, abnormálisan hidegnek találta.

Azonnal értesítette a rendőrséget a "bűncselekményről", akik a mentősöktől kértek erősítést, hátha megmenthető még a csecsemő. Utóbbiak szintén bedőltek a tökéletes másolatnak, akkor jöttek csak rá az átverésre, amikor felnyitották a szemhéját, hogy ellenőrizzék a pupilláját. A rendőrség azóta nem a "gyilkost", csak egy egyszerű tulajdonost keres, aki minden bizonnyal nagyon hiányolja a nem diszkontáron megszerzett játékot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.