A mozdonyvezetőt azóta is idegosztályon kezelik

Azt hitték, halott, pedig csak szundított egyet

Fogalma sem volt róla, hogy lustaságával mekkora galibát okozott egy 15 éves tinédzser Bréma mellett: fejreállt miatta a vasúti közlekedés és a gyilkossági csoport is akcióba lendült.

2012.08.27 09:29ma.hu

A német rendőrség gyilkossági csoportja akcióba lendült, egy mozdonyvezetőt pedig jelenleg is kezelnek a sokk után, amit egy tinédzser okozott akaratán kívül. A 15 éves Nicki Hauser nem akart rosszat, mindössze épp egy vasúti töltés mentén tört rá az álmosság, így hát leheveredett és teljes békében szuszogott a sínek mellett.

A mozdonyvezető meg volt győződve róla, hogy egy holttestet lát a töltésnél, ezért azonnal értesítette a rendőrséget, akik nagy apparáttal ki is vonultak a helyszínre és lépésről lépésre kezdték átfésülni a környéket, hogy megtalálják a masiniszta által látott hullát. Nem tudni, ki döbbent meg jobban: ők vagy maga Nicki, aki arra ébredt, hogy egy egész rendőri egység áll körülötte, ők vitték haza a szülei házába.

Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap arra nem tért ki, hogy a tinédzserre a "nyári fáradtság" tört rá vagy valami egyéb ok miatt nyomta el az álom épp a sínpálya mentén, mindenesetre míg nem sikerült tisztázni a helyzetet, több száz utast tartóztatott fel a kamasz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.