Féláron mehetnek be a szexi nők

Miniszoknyában olcsóbb a vidámpark - de csak 18 éven felül!

Szexizmussal vádolják a vidámpark üzemeltetőjét, ő viszont gazdasági érdekekre hivatkozik - egészen hihetően - egy kínai városban, ahol a falatnyi szoknyák viselői 50% kedvezményt kapnak.

2012.07.26 07:29ma.hu

50 százalékos kedvezménnyel mehetnek be az egyik vidámparkba azok a nők, akik kellően rövid miniszoknyát viselnek, ezt persze nem a bejáratnál álló jegyszedő személyes ítélete, hanem egy mérőszalag dönti el: a kedvezményre áhítozó nők szoknyája legfeljebb 38 centis lehet. A híres Lemandi szórakoztató központ vezetőjének ráadásul megvan a válasza azok számára is, akik túlzottan szexistának tartják a falatnyi szoknyák ösztönzését: állítása szerint csak a helyi textilipart szeretné fellendíteni.

Erre senki nem szólhat már egyetlen szót sem: a bejárat előtt valóban ott sorakoznak a leleményes árusok, akik mosolyogva kínálják a 38 centinél nem hosszabb portékát. A vidámpark vezetősége arra is ügyel, hogy ne ütközzön törvénybe a frappáns ötlet: a kedvezményt kizárólag 18 éven felüli nők vehetik igénybe, a férfiak nem kis örömére, hisz ilyen szoknyahosszal - vagy inkább szoknyarövidséggel - igencsak küzdeniük kell a hölgyeknek, amikor egy-egy gyorsabb játékra felülve megpróbálják a helyén tartani az öltözéküket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.