Miniszoknya, szvetter és dzseki

Képek: Így utánozd az amerikai gimis stílust!

A Glee napjaink egyik kedvenc sorozata, szereplői sorra tűnnek fel a magazinok címlapjain, a leghíresebb showműsorok adásaiban. Az Amerikában elképesztő sikernek örvendő sorozatot tavaly nyár óta a hazai közönség is figyelemmel kísérheti, a magyar rajongótábor is igencsak népes.

Botrány: Bugyiban és terpeszben a Glee sorozat sztárjai! képgaléria

2011.03.31 14:15shopping.hu - Fotó: GQ - shopping.hu
Képekért katt ide! - Fotó: GQ

Az elsősorban fiataloknak szóló, zenés-táncos sorozat igazi divat- és trendteremtőnek számít, hiszen ismét népszerűvé tette a tipikus amerikai gimis stílust, arról nem is beszélve, hogy egy-két szereplő amúgy is igazán egyedi stílusérzékkel van megáldva.

Ha nézitek a sorozatot, akkor tudhatjátok, hogy a tisztaságmániás iskolai tanácsadó, akit Jayma Mays alakít, mindig odafigyel arra, hogy az öltözéke tökéletes legyen.

Vidám, élénk színű ruhákban szerepel és valljuk be: elképesztően cuki összeállításokat találnak ki számára.

Még több képért katt ide! - Fotó: shopping.hu

A másik szereplő, aki mellett semmiképp sem mehetünk el szó nélkül az extravagáns, divatőrült Kurt, aki fiú létére bizony sok lányt kenterbe ver egyedi öltözködésével.

Mielőtt azonban elragadtatnánk magunkat, és az összes szereplőről részletes bemutatást írnánk, nézzünk inkább néhány olyan fotósorozatot, melyen a Glee sztárjai szerepelnek, utána pedig azt, hogy vajon mi hogyan tudnánk egy kis fiatalos lendületet vinni a saját ruhatárunkba, méghozzá amerikai gimis stílusban.

Lányok, ha szexisebbre szeretnétek venni a figurát, jó választás a miniszoknya az iskolás outfithez, ha viszont munkahelyre esetleg tényleg iskolába viselnétek valami hasonlót, akkor a szvetter és a kardigán lesz a jó választás.

Sportoláshoz pedig szintén választhatsz mondjuk a H&M kollekciójából egy kényelmes pulcsit vagy egy dzsekit.

Képekért és további érdekességekért kattintson ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.