Akinek enyves a keze, ne álljon modellt!

Melléfogás: betörővel toborozták volna a rendőröket

Kínos melléfogás miatt kellett a hamburgi rendőröknek egy toborzókampányt előről kezdeniük, de nemcsak ők jártak pórul, hanem a férfi is, aki büszkén pózolt a plakátokon.

2012.07.10 07:29ma.hu

Alaposan befürödtek a hamburgi rendőrök azzal a modellel, akit kiválasztottak legutóbbi toborzókampányukhoz, igaz, a fiatal férfi sem járt túl jól, amikor elvállalta a megbízást. Miután elárasztották a várost a plakátok, rajta egy valóban kifogástalan külsejű, büszkén mosolygó rendőregyenruhás modell képével, valakinek feltűnt, hogy ez az az illető, aki valamivel korábban betört egy lakásba és ott 140 ezer forintnak megfelelő eurót vágott zsebre.

A 26 éves modell valószínűleg maga sem gondolt rá, hogy egy efféle plakáton túl gyorsan felismerhetik, így aztán duplán rosszul sült el a verbunkos: nemcsak a rendőrségnek kellett lecserélnie a teljes plakátkészletet és immáron egy valódi rendőrt állítani a fényképezőgép elé a további tévedések elkerüléséért, de a mosolygós fotómodellnek egy darabig most nem igazán lesz oka mosolyogni, legalábbis míg ki nem derül, milyen büntetés jár neki a betörés és a lopás miatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.