Pánik a gyilkos invázió miatt

Ismeretlen mérges pókok szállták meg a falut

Mérges pókok leptek el egy indiai falut, és a hatóság kitartó próbálkozásai ellenére sem sikerült megakadályozni, hogy néhány lakost megmarjanak: két halálesetet is összefüggésbe hoznak a gyilkos csípésekkel.

2012.06.05 11:29ma.hu

Óriási riadalmat okoznak a pókok egy indiai faluban: az óriási, leginkább tarantulára hasonlító, de egyelőre azonosítatlan fajtájú állatok marása halálos mérget juttat az emberek szervezetébe, és bár a hatóságok már intézkedtek az invázió ellen, nem sikerült megakadályozni a támadásokat.

A helyi sajtó úgy tudja, legalább 12 embert haraptak meg ezek a veszedelmes lények, arról azonban egyelőre megerősítetlen hírek keringenek, hogy ketten bele is haltak a támadásba. A gyilkos pókok ellen rovarirtó szer permetezésével próbálnak védekezni a hatóságok, miközben tudósok csapata utazott a településre, hogy tanulmányozzák a fajt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.